L'ORÉAL Voluminous Paradise Blakstienų Tušas

L'ORÉAL Voluminous Paradise Extatic blakstienų tušas. Kaina 14.49€
     Pagaliau ir mes Lietuvoje galime pasidžiaugti šiuo produktu, kuris JAV jau pavergė daugybės makiažo mylėtojų širdis. Tai naujasis L'oreal tušas, kuris, gamintojo teigimu, suteikia didžiulę apimtį ir įspūdingą ilgį blakstienoms. Tiesa, Europietiška šio produkto versija, panašu, jog skiriasi nuo JAV.
Amerikos rinkai skirtas Lash Paradise tušas. Kaina 9.99$
     Šiek tiek apie produktą:

  • Apimties suteikiantis ir ilginantis tušas
  • Kiekis - 6,4ml 
  • Kaina 14.49 Douglas
  • Prisotintas ricinų aliejaus
  • Klasikinis šerelių šepetėlis

         Labai dailus rose gold įpakavimas, tūbelė klasikinė, niekuo neišsiskirianti. Šepetėlis labai didelis, šiek tiek išlenktas ir padengtas daugybe šerelių, dėl to greitai, vienu judesiu padažo visas blakstienas. Toks didelis skaičius šerelių paima didelį kiekį produkto, tad prieš tepant blakstienas jo perteklių reikėtų nuvalyti į tūbelės kraštą. Dėl šepetėlio gali būti sunku pasidažyti apatines, arba itin trumpas blakstienas.


L'ORÉAL Voluminous Paradise tušo šepetėlis

      Konsistencija - tušas pakankamai tirštas, tai ypač pasijaučia po kelių savaičių naudojimo, dengiasi gan storu, pigmentuotu sluoksniu. Išdžiūvus blakstienos atrodo itin juodos ir matinės. Sutinku su gamintojo teiginiu, jog suteikia daug apimties, tačiau apie ilginančias savybes galima būtų ginčytis. Pvz L'oreal Telescopic blakstienų tušas gerokai stipriau ilgina, nei šis. Tušas, nors ir nėra vandeniui atsparaus, bet išsilaiko daugmaž visą dieną, tačiau aš turinti riebią veido odą, dienos pabaigoje pastebėdavau kelis patrupėjimus ir paterliojimus - apatinėje blakstienų linijoje. Man pasirodė, jog sunkiai nusivalo, net ir naudojant prausiklį, likučius teko šalinti miceliniu vandeniu. Dar viena patikusi tušo savybė - neblogai užriečia blakstienas. 

L'ORÉAL Voluminous Paradise Extatic blakstienų tušas

    Štai kaip atrodo mano blakstienos padažytos šiuo tušu. Trumpai apie jas: mano blakstienos gan trumpos, tačiau storos, dėl šios priežasties aš dažniausiai renkuosi ilginančius tušus. Nuotraukoje  prieš ir po puikiai matosi, jog tušas išties pridėjo apimties, šiek tiek jas prailgino ir užrietė.

Tumpai tariant tušas:

  • Suteikia apimties
  • Šiek tiek ilgina
  • Užriečia
Taigi, ar geras visgi šis tušas? Taip, neblogas. Ar tai pats geriausias tušas kurį galima nusipirkti? Tikrai ne. Ar pirkčiau jį antrą kartą? Nemanau.
Šiuo metu parduotuvėse yra milžiniškas tušų pasirinkimas, tad iš 15 vertės tušo aš tikėčiausi kažko daugiau, kadangi tūbelę teks keisti nauja po kelių mėnesių. Merginoms turinčioms ilgas tačiau ne tokias tankias blakstienas, šis tušas turėtų patikti.

3.5/5 ⭐

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Makeup Atelier Paris šešėlių paletės apžvalga

Nulupamas Lūpdažis?!

Maybelline The Nudes akių šešėlių paletės apžvalga