Yves Saint Laurent Rouge Volupté No. 1 Nude Beige


Šiandien lankiausi Duty Free parduotuvėje ir neatsispyriau pagundai pigiau įsigyti YSL Rouge Volupté lūpdažį. Tai pirmasis mano lūpdažis iš YSL Rouge Volupté serijos.

Pirmiausia į akis krenta dieviškas įpakavimas - prabangi, auksinė tūbelė su įmantriu Yves Saint Laurent logotipu, bei viduje esančio lūpdažio spalvą atitinkančia juostele. 


Būtent šią spalvą - No. 1 Nude Beige - pasirinkau todėl, jog ji pasirodė pati universaliausia ir neutraliausia. Šis atspalvis, kaip ir sako pavadinimas, yra kūno spalvos. Tačiau savyje turi rausvą toną, tad juo pasidažiusi neatrodysite išbalusi ar nesveikuojanti - tiesiog tobulas rožinis "nude" atspalvis! Savyje neturintis blizgučių ar perlamutrinių dalelių, tad atspalvis - matinis. Tačiau pats lūpdažio efektas - nėra matinis - šiek tiek blizgus. Lūpos atrodo drėgnesnės ir putlesnės.




Tekstūra yra be galo minkšta ir sviestinė, tiesiog tirpsta! Verta paminėti, jog šie lūpų dažai labai pigmentuoti - užtenka brūkštelėti vieną kartą - ir spalva jau akivaizdžiai matoma ant lūpų! 





Gamintojas teigia, jog tai ilgai išliekantys lūpų dažai, tačiau drįsčiau nesutikti - išsilaiko kaip ir dauguma lūpų dažų - keletą valandų.


Pirmasis įspūdis:


  • Gražus įpakavimas
  • Puiki pigmentacija
  • Didelis atspalvių pasirinkimas
  • Minkšta ir riebi tektūra
  • Drėkinantis pojūtis
  • Nuostabus "nude" atspalvis
  • Išlieka kaip ir dauguma lūpų dažų
  • Didoka kaina 27 € (Duty Free) Douglas - 35  €

Verdiktas:


Produktas išties puikus! Tačiau kaina šiek tiek atbaido. Žinant mus moteris bei kaip mes mėgstame eksperimentuoti su lūpų dažų spalvomis - reikėtų nemažai fiansų, norint sukaupti didesnę YSL lūpdažių kolekciją. Manau tikrai verta investuoti į tokias klasikines ir populiariausias spalvas kaip: raudona, "nude" ar rausva.

Ar teko bandyti YSL lūpų dažų? Kokie Jūsų nuomonė apie juos?


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Makeup Atelier Paris šešėlių paletės apžvalga

Nulupamas Lūpdažis?!

Maybelline The Nudes akių šešėlių paletės apžvalga