Nauji pirkiniai iš MAC



Šiandien nusprendžiau papildyti savo MAC kosmetikos kolekciją. Visai neseniai, MAC kosmetikos salelėse esančiose Vilniaus Akropolio bei Panoramos Douglas parduotuvėse, atsirado pildomos šešėlių paletės - Freedom Sistem. Tai sistema kuomet atskirai nusiperkame tuščią paletę ir į ją renkame kokias tik norime šešėlių, bei kitų produktų spalvas, vadinamus- "refillus".

Apie šią MAC galimybę svajojau jau labai seniai, tad negalėjau atsispirti! Tiesa, kiek atbaidė kaina, vienos šešėlių spalvos (1.5g) kaina  ~15, tuščios 15 spalvų paletės kaina ~20, dvigubos tuščios paletės kaina ~25, taip pat paletėms reikia įdėkliukų, prie kurių fiksuotųsi "refillai".
Taigi, šiek tiek paskaičiavusi, bei nusprendusi kad rasiu kur įsidėti "refillus" visgi nusprendžiau tuščios paletės nepirkti. Verčiau ateityje užsisakysiu paprastą paletę iš eBay ar įsigysiu Z paletę.


Z paletė
eBay paletė

MAC šešėlių sistema


Pradžiai norėjau klasikinių ir neutralių spalvų, tad pasirinkau juodą - "Carbon" bei kūno spalvos - "Orb". Abi spalvos yra matinės. Bandant parduotuvėje spalvos pasirodė laaaabai pigmentuotos ir sviestiškos,  minkštos, bet grįžusi namo kiek nusivyliau, manau, jog testerių kokybė parduotuvėje buvo geresnė.



Pirmasis įspūdis:


  • Spalvos kiek mažiau pigmentuotos nei tikėjausi.
  • Tekstūra pasirodė "kietesnė" nei parduotuvėje.
  • Šešėliai sklaidosi ir dengiasi lengvai.
  • Nėra šešėlių byrėjimo.
  • Ant mano riebių vokų šešėliai tobulai išsilaikė tik pora valandų - būtinas akių šešėlių pagrindas.
  • Mazas produkto kiekis (1.5g)
  • Didelė kaina (15)

Orb - kairėje; Carbon - dešinėje

Apibendrinimas - visgi peržvelgusi visus aukščiau esančius punktus drįsčiau teigti, jog likau nusivylusi. Iš tokio, pasaulyje populiaraus produkto tikėjausi daaaaaaug daugiau. Pabandysiu juos pamėgti - ateityje galbūt išbandysiu dar keletą spalvų - gal pavyks.


MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle Iliuminatorius



Sekantis pirkinys buvo daug sėkmingesnis - Mineralize Skinfinish Soft & Gentle highlighteris.

MAC Mineralize Skinfinish - Soft & Gentle


Taip pat begalo seniai svajojau apie šį pirkinį, tiesa, prieš tai įsigyjau theBalm Mary-Loumanizer, tad šios svajonės kiek pasimiršo......trumpam :D

Šio gražuolio kaina ~30€ - pirkinys nėra pigus, tačiau efektas kurį jis suteikia - atperka viską!
Vienas žodis - TOBULA! Nesigailiu nei vieno išleisto euro. Nuostabiai iššviesina veidą, suteikia skaistumo. Nors ir turi kreminį - auksinį atspalvį, kuris nerealiai atrodo ant įdegusios odos, tačiau jis nėra ryškus, tad puikiai tinka ir šviesiaodėms.


Pirmasis įspūdis:

  • Puiki spalva, baiminausi kad bus per tamsus šviesiaodėms, bet klydau - atrodo puikiai.
  • Laaaabai blizgus, galbūt net per blizgus. Dienos bėgyje blizgučiai pasklinda ir po visą veidą, tad riebiaodėms, mėgstančioms matinį įvaizdį šis produktas gali ir nepatikti.
  • Puikiai atlieka savo funkciją - iššviesina veidą.
  • Nemaža kaina.
  • 10g produkto, kurio, ko gero, man užteks visam likusiam gyvenimui.

Tokie pirkiniai šį kartą, ką manote apie MAC produkciją, ypač šešėlius? Laukiu Jūsų komentarų! :)


Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Makeup Atelier Paris šešėlių paletės apžvalga

Nulupamas Lūpdažis?!

Maybelline The Nudes akių šešėlių paletės apžvalga